logo 2012

Archief 2003-2004

De website blijft nog enige tijd online.

 

Nieuwe naam: CONTRAST-fotografie
(19 DECEMBER 2004)

Wij hebben onze naam veranderd in CONTRAST-fotografie. Deze naam past (ook in internationaal opzicht) beter bij de aard van onze fotografische samenwerking en de diversiteit in stijlen en thema’s. Na 15 jaar nemen we afscheid van de naam EXPOSED-fotografie.

 

Nieuwe vormgeving website (19 DECEMBER 2004)
In verband met de nieuwe naam is ook de website onder handen genomen. Wij wensen u veel plezier met het rondsnuffelen op onze vernieuwde fotogalerie. Heel binnenkort wordt ook de domeinnaam gewijzigd en wordt het hudige internetadres daar aan gekoppeld.

 

Jan Hoogland met brandingen  (19 DECEMBER 2004)
Deze maand veel nieuw werk met een indrukwekkende serie over brandingen van Jan Hoogland.

 

Fotoboek dagelijks leven in een Abdij (19 DECEMBER 2004)
Armando Jongejan heeft met zijn camera het dagelijks leven in de benedictijner Sint-Adelbertabdij in Egmond-Binnen vastgelegd.
In de periode 2002-2004 heeft Armando Jongejan een duizendtal foto’s gemaakt in de Egmondse abdij. Hij fotografeerde gebedsdiensten, werkzaamheden en ... >>> meer informatie

 

Theather en dance (19 DECEMBER 2004)
De website galerie is  verder uitgebreid met fotowerk van Armando Jongejan met twee series over een theater en dance.
De contrasten van de uploads van december sluiten mooi aan bij de nieuwe naam: CONTRAST-fotografie.

 

Ruimte (19 DECEMBER 2004)
Rob Starre zoekt rust in zijn onderwerpen. De serie ruimte laat dit  goed zien. Het Friese en Groningse landschap spreekt zeer tot de verbeelding en laat de weidsheid van noord Nederland zien.

 

Zwembaden (19 DECEMBER 2004)
Bij een zwembad denk je vaak aan gespetter, plezier en veel mensen. Rob Starre laat zien dat die ook op een andere manier beleefd kan worden met zijn reportage over zwembaden.

 

Staatssecretaris van VWS opent foto-expositie
(28 MEI 2004)

Armando Jongejan is uitgenodigd door het W.J.H. Mulier Instituut om een sportvereniging in beeld te brengen. Staatssecretaris van VWS, mevrouw Ross-Van Dorp, heeft de opening op 27 mei 2004 van de expostie verricht op sport- en congrescentrum Papendal te Arnhem.
 

 

Noorwegen landschapfoto’s van Frank Roosendaal
(22 MAART 2003)

Een nieuwe fotoserie is toegevoegd aan de website. Een zestal landschapfoto’s door Frank Roosendaal in Noorwegen gemaakt is te bewonderen.

 

Expositie CAMERANATURA in Tilburg
(12 JANUARI 2003)

Tot en met 16 maart 2003 is in het Natuurmuseum Brabant te Tilburg een expositie te bewonderen van de landelijke natuurfotografengroep CAMERANATURA.
Armando Jongejan is lid van deze groep.

gesponsord door orphic film© all rights reserved