logo 2012
Archief 2007

De website blijft nog enige tijd online.

 

Bryce (8 DECEMBER 2007)
Afgelopen zomer legde Armando de bijzondere rotsformaties in Bryce Canyon (Utah, USA) vast. De eerste 10 minuten van het ochtendlicht zorgen voor ongekende lichtreflecties.

 

 

Contrast van Jan Hoogland (9 NOVEMBER 2007)
De serie Contrast is vanaf heden toegevoegd aan de website, een verzameling scherp getekende zwartwit foto’s onmiskenbaar van de hand van Jan Hoogland.
 

 

Bijzondere toepassing fotowerk in het AMC
(20 OKTOBER 2007)

Diverse foto’s van CONTRAST-fotografie zijn verwerkt in de visuele aankleding van het bestuurscentrum van de afdeling Psychiatrie van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.
>>> meer informatie


10.000! (15 OKTOBER 2007)
Vandaag heeft de 10.000e bezoeker de website van CONTRAST-fotografie bezocht.

 

 

 

Stadslandschappen (13 OKTOBER 2007)
Rob Starre neemt ons mee naar stadse landschappen, waarin de aanwezigheid van de mens is vastgelegd in zwartwit, zonder de mens waar te nemen.

 

Nog meer Noorwegen (7 SEPTEMBER 2007)
Voor wie er nog niet genoeg van krijgt: er zijn 6 foto’s toegevoegd aan de landschapsreportage Noorwegen van Frank Roosendaal. Ruige, Scandinavisch vormgegeven landschappen in zwartwit vastgelegd.

 

Brecon Country Fair (15 AUGUSTUS 2007)
In Wales zijn traditie en cultuur nauw verweven. Tijdens de jaarlijkse Brecon Country Fair komen duizenden mensen bijeen. Armando heeft de wedstrijden en het vermaak in deze reportage samengebracht.

 

Riet (1 JULI 2007)
Van de hand van Jan Hoogland bestaat de juli-serie uit een viertal foto’s met als thema Riet.

 

Meer Hollandse Landschappen (1 JULI 2007)
De serie Hollandse Landschappen van Rob Starre is online uitgebreid en bestaat vanaf heden uit 6 foto’s.

 

Meer Noorwegen (26 MEI 2007)
Er zijn 5 nieuwe foto’s toegevoegd aan de serie Noorwegen van Frank Roosendaal.

 

Landschappen Wales en Schotland (4 APRIL 2007)
De landschappen in Wales en Schotland zijn indrukwekkend. Armando Jongejan heeft het bijzondere en onvoorspelbare lichtspel in bijgaande reportage gevangen.

 

Hollandse Landschappen (21 MAART 2007)
Rob Starre is één van de fotografen die zich heeft verbonden aan de onlangs geopende 'StudioHolland' te Edam. Meerdere fotografen tonen digitale prints van het Hollandse landschap en de Hollandse cultuur en folklore. Rob Starre doet mee met lege en zompige landschappen.

 

Parijs (5 MAART 2007)
Jan Hoogland is in Parijs geweest en heeft een sfeervolle reeks foto’s mee terug genomen voor o.a. de online galerie.

 

Het Passie Spel (21 FEBRUARI 2007)
Een serie gemaakt door Frank Roosendaal is toegevoegd aan de site, getiteld Polen: Het Passie Spel. Op de foto’s is te zien hoe het leven en lijden van Jezus Christus wordt nagespeeld te Gorka Klasztorna in Polen.

 

Gebouwen Amsterdam (8 JANUARI 2007)
Iedereen een prettig en gezond 2007 toewensend kan gemeld worden dat er wederom een fotoserie is toegevoegd aan de site, namelijk Amsterdamse Gebouwen van de hand van Rob Starre.

gesponsord door orphic film© all rights reserved